JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Huawei letar telekomtalanger

Huawei letar telekomtalanger

Tio svenska universitets- och högskolestudenter har chansen att få delta i ett utbildningsprogram som bland annat inbegriper en inspirationsresa till Kina i sommar. Bakom arrangemanget ”Telekomtalang 2014” står den kinesiska telekomjätten Huawei.
Programmet Telekomtalang 2014 ingår i Huaweis internationella satsning ”Telecom seeds for the future” och lanserades på mobilmässan i Barcelona i februari. Programmet är det första av tre och omfattar allt ifrån kulturella kunskapsutbyten till professionell teknisk träning vid Huaweis högkvarter i Shenzhen i Kina.

Alla som studerar på universitet eller högskola i Sverige och har intresse och kunskap om telekombranschen kan anmäla sig.Tävlande bidrag kommer att utvärderas av en jury bestående av ledande personer från Sveriges telekombransch.

– Vi presenterar kontinuerligt nya satsningar inom forskning och utveckling i Sverige och som branschledare känns det självklart viktigt att bidra till Sveriges digitala agenda. Något som programmet är ett utmärkt exempel på och som vi ser fram emot att genomföra, säger företagets Sverigechef Wells Li i ett pressmeddelande.

Mer information om tävlingen finns här: (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)