JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tävla om gröna innovationer

Tävla om gröna innovationer

Den först april startar andra upplagan av Green Innovation Contest, en nationell tävling som ska få fler innovatörer att utveckla sina idéer till produkter som ger hållbar tillväxt och lyfter svensk konkurrenskraft. Tävlingen drivs av teknikparken Innovatum i Trollhättan tillsammans med Energimyndigheten, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen.
– Från Innovatums sida är det ett viktigt initiativ att starta en tävling med ett mervärde. Vi vill göra skillnad för såväl innovatörer som för innovationer och med tävlingen kan vi bidra och omsätta innovationskraften till konkreta affärsidéer och produkter och tjänster med fokus på hållbarhet, säger Innovatums vd Peter Zienau i ett pressmeddelande.

Green Innovation Contest en nationell tävling. Projekt leds av Innovatum och finansieras av Energimyndigheten, Tilllväxtverket samt Västra Götalandsregionen. Tävlingen vänder sig till privatpersoner, studenter och forskare samt till start-ups och etablerade småföretag med en hållbar miljöinnovation som är redo att bli en tjänst eller produkt på marknaden.

I detta års Green Innovation Contest är tävlingsplatserna begränsade och ger rum för 80 innovationer. Prisplatserna kommer att delas ut till miljöinnovationerna med högst affärs- och miljöpotential. De kan vara flera och inom olika områden. Bedömning görs av tävlingens beredning- och jurygrupp.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)