JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tävla om en plats på telekomtur i Asien
I september bär det av till Sydostasien för tio-femton svenska telekomföretag, där de får träffa beslutsfattare på ledande mobiloperatörer. Nu lottas en gratisplats ut till det företag som anses ha störst potential att sälja sina produkter eller tjänster på den sydostasiatiska telekommarknaden.
Innovationsbron har i samarbete med Exportrådet och Sweden Mobile Association tagit initiativ till Asean Mobile Innovation Tour. Tanken är att få uppåt femton svenska telekomföretag att åka till Singapore och Malaysia, och där få träffa ledande aktörer på den sydostasiatiska telekommarknaden. Och syftet är självklart att skapa affärsmöjligheter för svenska företag.

Nu vill Innovationsbron peppa innovationer utanför den egna sfären lite extra genom att utlysa en tävling. Tio företag kommer att få deltagaravgiften betald, medan ett av dessa dessutom blir bjudet på resa och logi. För att få delta måste företaget kunna sälja sina produkter eller tjänster på den sydostasiatiska telekommarknaden samt haft en omsättning på minst 10 miljoner kronor under kalenderåret 2009.

Sista anmälningsdagen för intresserade företag är den 17 augusti (länk för anmälan).

Rundturen – Asean Mobile Innovation Tour 2010 – går av stapeln den 21 till 23 september. Exportrådet Asean, som organiserar projektet, har erfarenhet av liknande rundturer sedan tidigare. I december genomfördes bland annat en i Jakarta.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)