JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Under tre dagar slår branschmässan SEE upp dörrarna i Kista, med start i morgon. Fordon, innovation och medicinteknik får var sin dag – i tur och ordning tisdag till torsdag. Ta chansen att träffa nya och gamla ansikten när möjligheten nu finns.

I morgon vid nio öppnar SEE, som är en mötesplats för den svenska elektronikbranschen.

Elektroniktidningen finns på plats alla tre dagar, tillsamman med cirka 160 andra utställare. Här bjuds på ett flertal seminarier, där temat fordon, innovation och medicinteknik genomsyrar respektive dag.

Själva invigningen drar igång klocka 11.00 på Stora Scenen, där Magnus Frodigh – som i förra veckan tog över som tillförordnad forskningschef på Ericsson – tar till orda. Invigningen följs direkt av en paneldiskussion om förutsättningarna för elektronikindustrins tillväxt i Sverige.

Senare under morgondagen – som är fordonsdagen – håller Salah Hadi från Autoliv ett keynote på Stora Scenen om ”Innovativa kamerasystemslösningar för bilar, nu och framtiden”. Något senare i morgon kan du även lyssna på Lewis Horne, vd på svenska Uniti. I Lund utvecklar Uniti den lilla elbilen med samma namn som enligt företaget inte bara ska bli den bästa bilen i världen, utan också den bästa bilen för världen.

En annan punkt som återkommer på årets SEE-mässa är SM i handlödning. I år är det torsdagen den 26 april som gäller, med fyra deltävlingar och prisutdelning.

Seminarieprogrammet är som sig bör späckat. Här kan du själv läsa och hitta vad som lockar (länk).
 

 

 

 

ANNONS:

Oktoberchansen

Vill du ha en Raspberry Pi – den populära enkortsdatorn från Farnell element14?
    Vi delar ut tio Raspberry Pi 3 Model B+ bland de som tecknar en ny prenumeration på Elektroniktidningen under september och oktober. Även trogna prenumeranter som förnyar sina uppgifter kan delta i kampanjen.
    Farnell element14 sponsrar kampanjen, som pågår fram till midnatt den 31 oktober.
    OBS glöm inte att kryssa i rutan för nyhetsbrev för att kunna vara med i utdelningen!
Prenumerera och delta!
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)