JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Smartare Elektroniksystem söker biträdande programchef

Vill du hjälpa företag som deltagit i innovationsprogrammet Smartare Elektroniksystem att komma vidare i djungeln av internationella utlysningar. I så fall kan du vara aktuell för tjänsten som biträdande programchef hos just Smartare Elektroniksystem.

Det handlar endera om ett konsultuppdrag eller en deltidsanställning hos Smartare Elektroniksystems värdorganisation, som i skrivande stund är Rise Acreo.

Uppdraget är att söka upp små, medelstora och stora företag – Smartare Elektroniksystems projektparter – och sälja in och lotsa dem vidare till deltagande i EU:s forskningsprogram.

Ett krav är att sökanden har flera års erfarenhet från industriföretag, allt för att kunna förstå företagens situation och förutsättningar. Likaså är det meriterande om individen är väl insatt i EU och Vinnovas möjligheter till forskningsfinansiering inom program som till exempel H2020, ECSEL, Eurostars samt Eurekaklustren EURIPIDES och CELTIC.

Nyfiken? Kontakta i så fall Smartare Elektroniksystems programchef Magnus Svensson.

 

 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)