JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elektroniktidningen direktsänder IoT-konferens

I spalten intill den text du läser nu, kommer du på onsdag  att kunna följa en direktsänd konferens från Sundsvall. Det är Mittuniversitetet som arrangerar ”Smart industri”.

Elektroniktidningen förvandlas på onsdag till en liten teveapparat. Tekniken är enkel. Mittuniversitetet filmar sin konferens och streamar den över Internet. Lite programkod på vår sajt tar emot sändningen.

Klockan 10.30 byts testbilden ut och konferensen startar. Klicka på teven för att låta den täcka hela skärmen.

Det är Mittuniversitetets forskningscenter STC som bjuder in externa talare för att berätta om hur de arbetar med IoT för att skapa nya tjänster och produkter inom industrin.

Mittuniversitetet anser att Elektroniktidningens läsare är en utmärkt målgrupp för konferensen och ger oss ensamrätt att sprida föreläsningarna i våra kanaler utan kostnad. 

– Vi vill gärna att så många som möjligt ska få kunna ta del av detta heta ämne, säger Christine Grafström, forskningskommunikatör på Mittuniversitetet.

Bland annat kommer SKF att berätta om sina uppkopplade lager och Boliden om sina uppkopplade gruvor. Andra talare kommer från Valmet och SSG

Mikael Damberg avslutar dagen.

Läs mer om konferensen här (länk)!

Och glöm inte att ratta in Elektroniktidningen på onsdag klockan 10.30!

 

 

 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)